How can we help you?

Popular topics: shipping, return, payment

Flere spørgsmål?

Hvordan kan jeg kontakte dig?

Den nemmeste måde at kontakte os på, er via vores kontaktformular. Du vil få svar inden for 24 timer. Men i de fleste tilfælde, kan du forvente et svar inden for få timer fra vores kundeservice. Vi besvarer meddelelser i kontortiden fra mandag til fredag. Sørg for at kontrollere spam-mappen, bare i tilfælde af, at vi lander der.

Didn't find what you're looking for?

kontakt os
FAQs

Hvordan kan jeg lave mit eget personaliseret produkt?

Meget let! Designprocessen forenkles til 3 trin. Du kan bruge et billede, logo eller tekst i dit design.
1. Vælg dit produkt, 2. Upload dit billede, 3. Checkout. Hvis du stadig har brug for inspiration, kan du bruge en af vores designskabeloner. Ingen fortjener et kedeligt mobilcover!

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse, er min ordre gået fint igennem?

Tjek venligst din junk eller spam mappe. Hvis ordrebekræftelse ikke findes i en af disse mapper, og du ikke har modtaget en e-mail fra os, bedes du venligst kontakte os.

Kan jeg annullere eller lave ændringer til min ordre?

Desværre er det ikke muligt. Så snart ordren er blevet bestilt, behandles den straks af produktionsafdelingen for at sikre en hurtig levering. Dette er en automatiseret proces, og robotterne kan ikke lide at blive afbrudt. Spøg til side, venligst dobbelttjek dit design, samt at du er tilfreds, før du bestiller.

Hvad er fragtomkostningerne og hvor lang tid tager det?


  • Normal levering (GLS): 2-3 arbejdsdage () 32,23 kr
  • Ekspresslevering (UPS): 2 arbejdsdage () 48,76 kr
  • Levering til depot (UPS): 2 arbejdsdage () 32,23 kr

Hvordan tracker jeg min ordre?

Du kan spore din ordre fra din kontoside, som er tilgængelig på vores hjemmeside. Der vil også blive sendt et trackingnummer til din e-mail når ordren er sendt afsted. Det kan tage op til et par timer før trackingnummeret bliver opdateret, så vent venligst lidt tid og prøve igen, inden du kontakter vores kundeservice.

kr
Modtag 5% rabat på din første ordre!
Abonnér på vores nyhedsbrev!
Rabatkode: