iPad

14 Varer

Sorter faldende
pr. side

Personligt iPad etui

Her på GoCustomized.co.uk kan du lave dit eget personlige iPad etui! Design dit eget iPad etui med hvilket som helst af dine ynglings foto, citater eller endda firmalogo. Dit personlige iPad etui vil ikke kun være et unikt og stilfuldt tilbehør, det beskytter også din iPad mod eksterne skader. Vælg et af følgende etuier: Smart cover/Smart case, iPad sleeve eller hard etui. Med få enkle klik kan du designe dit eget iPad etui. Vælg typen af iPad, og kom i gang: iPad Air, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Mini (Retina), iPad 2017. Bestiller du inden kl. 16:00, garanterer vi, at dit personlige iPad etui vil blive afsendt næste dag.

14 Varer

Sorter faldende
pr. side
Vil du have en iPad, som fanger andres opmærksomhed? Så er du kommet til det rette sted. For tiden lader det til, at vi er på vej ind i en deprimerende tid med standardisering. GoCustomized har sat sig for at ændre netop dette ved at give dig mulighed for personalisere dit iPad etui og give din enhed nyt liv. Du kan for eksempel designe dit personlige iPad etui ved at lave fotokollager af den specielle sommerferie eller ved at bruge et billede af en elsket. Design dit iPad etui med dit ynglings citat for at få lidt ekstra motivation. Har du dyr og problemer med at efterlade dem derhjemme, når du er på arbejde? Print et billede af dem på dit iPad etui for at lindre smerten. Alt er muligt, når du er kunstneren.

Men hvorfor kun et? Lav et par personlige iPad etuier, så du kan skifte mellem din elskede til din hund. Vi siger ikke, hvem der er vigtigst, det lader vi dig om. Som vi tidligere har nævnt, så findes der forskellige muligheder i forhold til typen af etui, som du kan bruge til at designe dit eget iPad etui. Vi har iPad hard case etuiet, som er hårdt men let, holdbart og nemt at sætte på. Det hårde etui giver hurtigt adgang til enheden, det beskytter kun bagsiden af din iPad og efterlader stadig skærmen sårbar. Så hvis du leder efter lidt mere all-around beskyttelse, så bør du kigge på et iPad sleeve, som vil være ideelt til dig. Et sleeve har tykke beskyttelseslag, som dækker hele iPad’en. Med et iPad sleeve skal du fjerne klappen for at bruge iPad’en, og det fører os videre til vores Smart cover / Smart case. Den personlige iPad smart case er hård plast bagpå med en blød, multifunktions front. Fronten på en smart case kan foldes op under brug og kan fungere som en iPad holder. Forskellige og personlige iPad etuier til forskellige mennesker. Tag et kig i vores butik, og find det perfekte etui til dig!