LG K10 - Personaliseret Silikone Cover

LG K10 - Personaliseret Silikone Cover

Rating:
0% of 100
189,00 kr.
Lav dit eget cover til din LG K10. Vælg dit yndlingsfoto eller design for at printe det på bagsiden. Et unikt og stilfuldt cover designet efter din smag!

Bestil før kl. 16:00 på arbejdsdage og den er klar til afsendelse samme dag.

Design nu!
Detaljer
Vi mener, at der findes tilbehør til din mobil, der er mere vigtigt end alt andet. Tilbehør, som ingen nogensinde skal glemme: et cover designet af dig, til beskyttelse af din enhed. Vil du beskytte dit cover og holde den helt ny? Tja, personlige covers beskytter ikke kun din telefon, men de giver din LG K10 en helt ny stil stil, der er unik for dig Dit design vil blive trykt ved hjælp af UV på bagsiden af dit cover. Det printes med ridsikkert blæk, så dit udskrevne billede ikke bør falme væk med tiden! Siderne af coveret vil være gennemsigtige, uanset dit design. Vores soft cover sag er lavet af et silicium materiale, der på en sikker måde beskytter bagsiden og siderne af din telefon mod enhver skade. Personlige mobilcovers giver ikke kun et unikt udseende, men giver den nødvendige beskyttelse, der gør det muligt for din mobil at forblive i top tilstand. Det bløde cover har strategisk placeret åbninger til alle knapper for at sikre, at du kan bruge din enhed som normalt.

Bestil før kl. 16:00 på arbejdsdage og den er klar til afsendelse samme dag.

Yderligere information
More Information
Model LG K10
Printtype Høj opløsning, UV print, Print på bagsiden
Materiale Silikone
Finish Anti-rids, Mat, Slidstærk
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:LG K10 - Personaliseret Silikone Cover
Request a Quote For: LG K10 - Personaliseret Silikone Cover
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsæt med at shoppe