VÆLG DET BEDSTE UDTRYK FOR DIT BRAND

På GoCustomized ved vi, at et mindeværdigt brand er et succesfuldt brand, så vi bestræber os på at levere værktøjer, der hjælper dig med konstant at charmere dine kunder. Vi producerer en bred vifte af brugertilpassede enhedscovers og gadgets, som er perfekte til at fremme brand awareness, kampagner og medarbejder- eller virksomhedsgaver.

 • OVERRASK OG GLÆD

  Sig farvel til kedelige kampagner og virksomhedsgaver, der går i glemmebogen! Du kan nu øge brand awareness gennem fantastiske og praktiske, salgsfremmende giveaways. Mere om B2B-siden? Forstærk dit brands image og bevar tætte relationer ved at give dine kunder personaliserede covers.

 • GIV DEM NOGET AT TALE OM

  Leder du efter noget lidt anderledes? Vælg et af ​​vores højkvalitets iPhone-covers som en luksus virksomhedsgave eller en særlig gadget, der kan tilpasses og virkelig skiller sig ud fra mængden. En måde at imponere dine kunder på er en spændende vare med et personligt touch.

 • GENSALG KORT FORTALT

  Gensalg er nemt - vores helt nye brand-design og vores plug&play-system er specialdesignet og bygget til at gøre det så hurtigt og nemt at bruge som muligt. Det hele er sammensat med fokus på at gøre processen med at gensælge vores produkter med dine designs til dine kunder så nem som mulig.

VÆLG DEN BEDSTE SERVICE

Har du en stor begivenhed, og har du brug for dine sager meget hurtigt - helst allerede i går? Vi kan muligvis arrangere noget uden at gå på kompromis med vores fremragende kvalitet. Eller er du bekymret for forsendelse eller tilgængelighed? Det har vi også styr på.

 • GRATIS PRØVE

  Altid. Enhver ordre. Du vil gerne først se, hvad du får.

 • DEDIKERET ACCOUNT MANAGER

  Direkte ekspertrådgivning & en kontaktperson, som taler dit sprog.

 • STORT UDVALG

  Over 350 forskellige cover-modeller til omkring 150 enheder..

 • EKSPRESLEVERING

  Levering indenfor 2 dage med ekspreslevering.

 • ARTWORK SERVICES

  Sikrer det bedste print af dine billeder.

 • GRATIS FRAGT

  Du skal ikke bekymre dig om fragtomkostninger eller skjulte gebyrer.

DET SIGER VORES KUNDER

GoCustomized har haft fornøjelsen af at samarbejde med nogle af de største navne på tværs af alle brancher. Muligheden for at bringe dine ideer til live er vores væsentligste drivkraft..

 

Virksomheder skal skille sig ud og være mere unikke end nogensinde. Det kan vores produkter hjælpe dem med - og de kan mere end det. Uanset om det er for at øge brand awareness, styrke relationer eller tjene penge ved at gensælge, så leverer vi det rigtige værktøj. Mit mål er at være den bedste partner for vores virksomhedskunder. -

- Elise Schoon - Van Dingen, forretningsudvikling - Custom Concepts

GRATIS PRØVE

Vi kan fortælle om det dagen lang, eller du kan selv konstatere kvaliteten. Test vores tjenester, og anmod om at få leveret en helt gratis prøve til dit kontor uden omkostninger.

ANMOD OM EN GRATIS PRØVE

VIL DU VIDE MERE?

Send os en besked med alle dine spørgsmål, overvejelser og bekymringer, og vi svarer på ingen tid!

CONTACT US