Har du brug for hjælp? Kontakt os her

Spørgsmål om min ordre

Log ind på din konto ? Kundekonti oprettes, når du afgiver en ordre. En e-mail til aktivering af din konto blev sendt samme dag. Har du ikke modtaget denne e-mail? Aktivér din konto ved at nulstille din adgangskode her.

Kontakt

Hvordan kan vi hjælpe dig?

DIREKTE KUNDESUPPORT

Er du allerede kunde? Få et hurtigere svar på din ordre ved at logge ind nedenfor. ? Kundekonti oprettes, når du afgiver en ordre. En e-mail til aktivering af din konto blev sendt samme dag. Har du ikke modtaget denne e-mail? Aktivér din konto ved at nulstille din adgangskode her.

Handler dit spørgsmål om levering? Det kan være en hjælp for dig at tjekke vores leveringsoplysninger.

Log venligst ind for at fortsætte med direkte support.

Hvis du har andre spørgsmål, kan du kigge på FAQ eller klikke på knappen nedenfor: Jeg har ikke bestilt noget endnu

Hvis du ikke har afgivet en ordre hos os endnu og har et spørgsmål, bedes du bruge nedenstående formular. Spørgsmål vedrørende din bestilling vil ikke blive besvaret via denne formular.

Formular til forslag
Udfyld venligst de obligatoriske felter