iPhone 8 og 8 Plus

12 Varer

Sorter faldende
pr. side

Personligt iPhone 8 Etui

Overvejer du at købe den nye iPhone 8 eller iPhone 8 Plus? Så glem ikke at designe dit personlige etui! Den nye iPhone 8 og iPhone 8 Plus inkorporerer små detaljer, som gør hele forskellen. Apple har fundet en måde at give din fotos de bedste kompositioner af farve og lys. De har tilføjet to kameraer på bagsiden af den nye iPhone 8 Plus. Derfor tilbyder vi her på GoCustomized forskellige typer af skræddersyede etuier og covers. Alt fra silikone etuier til hårde plast etuier, som alle passer perfekt til den nye iPhone 8 og iPhone 8 Plus. De skræddersyede etuier og covers giver dig fuld funktionalitet af alle knapper og indgange på din telefon. De ny iPhones har også trådløs opladning og batteriet holder meget længere. Lige præcis hvad vi har brug for! Læs mere om de interne modifikationer på iPhone 8 og iPhone 8 Plus.

12 Varer

Sorter faldende
pr. side
Lav et etui til iPhone 8 (PLUS), starter ved 139 DKK. iPhone 8 etuiet er udstyret med et foto, som er ridseresistent. Der findes mange forskellige typer af etuier og cover til iPhone 8, som: Hard etui, Soft etui, Flip etui, tegnebogsetui.
Den væsentligste ændring er ikke på udseendet men indeni den nye iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Et nyt gennembrud, som adskiller den nye model fra de tidligere versioner. Det vigtigste og mest overraskende er nok den nye processor, som er den samme som i iPhone X... 6-core processoren. Dette skyldes den nye A11 Bionic chip, som har to kerner, hvilket betyder mere kraft end den gamle processor – A10 Fusion. Skærmen har også fået nye funktioner med tilføjelsen af ”True Tone”, et program som ændrer farvekaliberingen på skærmen på iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Den filtrerer lyset og omgivelsernes temperatur, hvilket giver meget naturlige billeder. Begejstret? Nu kan du nyde din nye iPhone 8 i længere tid ved at designe dit helt eget skræddersyede etui!