Hvordan kan vi hjælpe dig?

Populære emner: fragt, returneringer, betal

FAQs

Jeg har ikke modtaget en ordrebekræftelse, er min ordre gået fint igennem?

Tjek venligst din junk eller spam mappe. Hvis ordrebekræftelse ikke findes i en af disse mapper, og du ikke har modtaget en e-mail fra os, bedes du venligst kontakte os.

Kan jeg annullere eller lave ændringer til min ordre?

Desværre er det ikke muligt. Så snart ordren er blevet bestilt, behandles den straks af produktionsafdelingen for at sikre en hurtig levering. Dette er en automatiseret proces, og robotterne kan ikke lide at blive afbrudt. Spøg til side, venligst dobbelttjek dit design, samt at du er tilfreds, før du bestiller.

Gør dig klar til julen

Juletidens travlhed påvirker shopping og forsendelse. Hos GoCustomized stræber vi efter at gøre din gavegivning problemfri. Forvent potentielle forsinkelser på grund af høj volumen hos fragtfirmaerne. Bestil dine julegaver i god tid for at undgå sidste øjebliks stress og sikre rettidig levering. Nyd en stressfri ferie med rettidige, skræddersyede gaver fra os hos GoCustomized!

Hvornår forventes min ordre at blive sendt?

Julen er vores travleste sæson, med mange kunder, der bestiller gaver. Vores team arbejder hårdt for hurtigt at producere og afsende ordrer, men høj efterspørgsel kan forårsage nogle forsinkelser. Fragtfirmaer er også travle og kan have brug for 2-3 ekstra dage til levering. Vi værdsætter din tålmodighed og støtte i at gøre denne sæson munter. Glædelig jul!

Hvor kan jeg spore min ordre?

Hvis du har valgt en forsendelsesmetode med et sporingslink, vil du modtage linket til at spore din ordre via e-mail. Du kan finde dette link i den e-mail med forsendelsesbekræftelse, som du har modtaget fra os. Når du klikker på det, bliver du omdirigeret til websiden for den fragtmand, du har valgt.

Hvornår modtager jeg min ordre?

Vi tilbyder forskellige forsendelsesmetoder, så du kan vælge, om du vil have en forsendelse med et sporingslink eller ej, samt hvor lang tid du er villig til at vente på leveringen af din ordre.

Hvad er forskellen mellem garanteret og anslået levering?

Garanteret leveringsdato

Hvis du vælger en forsendelsesmetode med en garanteret leveringsdato, giver vi dig en mere konkret tidsramme for levering af din ordre. Du vil modtage et sporingslink, så du kan følge forsendelsen af din ordre.

Anslået leveringsdato

Hvis du vælger en forsendelsesmetode med en anslået leveringsdato, giver vi dig en cirka-leveringstid. Det betyder, at ordren kan ankomme før eller efter den tidsramme, der er angivet i kassen. Denne mulighed omfatter ikke et sporingslink.

 

Hvad er fragtomkostningerne og hvor lang tid tager det?

Nedenstående priser er ekskl. afgifter.
  • Præmie levering (GLS)57,02 kr.
  • Tracked levering (Post)32,20 kr.
  • Normal levering (Post)15,70 kr.