Ipad Mini 4

1 Vare

Sorter faldende
pr. side
Vil du lave et cover til din iPad? Hos Gocustomized er du kommet til det helt rigtige sted! Vi er specialiseret i fremstilling af covers, tasker og etui, helt afhængigt af dit eget design. Vi har ​​de nyeste modeller af Apple, iPad Mini 4. Ny en ægte Mini. Denne nye Mini er klart vær at beskytte med et cover som man selv har designet. Den nye model er kun 6,1 mm tynd og vejer kun 299 gram. Den indeholder en A8-chip og en processor nu 30% hurtigere. Den grafiske processor er næsten 60%! De nye kamerafunktioner promoverer Pad Mini 4 til en teknologisk vidunder, hvilket gør hvert billede et HD-kunstværk. Med både iSight-kameraet på forsiden og FaceTime HD-kameraet på bagsiden kan du også optage videoer. Med hjælp af de Touch ID-teknologier behøver du ikke mere passwords til at huske. Din fingeraftryk er næsten det eneste, du har brug for, hvis du også har en taske fra GoCustomized, gør din iPad Mini 4 ekstra speciel: du forlænger levetiden og giver det en elegant udseende. Et apparat med sådanne kompetencer fortjener nemlig et matchende cover.

1 Vare

Sorter faldende
pr. side
Alt i alt er det igen en enestående enhed. Apple sikrer altid, at softwaren og personoplysningerne beskyttes så godt som muligt. Fordi iPad Mini 4
Så let som en fjer, og selvfølgelig lille, men flot, er det vigtigt også at beskytte ydersiden af din enhed. Vores covers er perfekte til dette!
Der er et stort udvalg af farver og design til Smart Cover, der passer dig bedst. Med vores designmodul kan du udskrive et selvvalgt billede eller foto med høj opløsning, direkte på dit cover. Du kan endda få en tekst trykt samtidigt! Tilpas og bestil din nye iPad Mini 4 med et cover fra GoCustomized.dk!