SAMMENHOLD HOS GOCUSTOMIZED

Vil kunne umuligt have vækstet så meget over årerne, uden at være et stærkt hold som står sammen. Med fælles ambitioner og med plads til sjov og spas. Sammen arbejder vi hårdt, vi motiverer hinanden. Vi griner sammen og vi tager altid godt imod de nyeste medlemmer i flokken, som bare vokser og vokser!

See Our Openings
Et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø hvor der arbejdes med selvudvikling, faglighed og personlig dannelse, alt imens vi samarbejder med folk fra hele verden.
Levi Meyer - Brand Manager GoCustomized

Vi har din ryg

Vi tilbyder offentligt transport hvis du bor langt fra kontoret, gratis og sund frokost hver dag, så du aldrig skal bekymre dig om at smøre madpakke. Drik lige så meget kaffe og te som hjertet begærer!

Balance i arbejdslivet

Du kan kun være den bedste udgave af dig selv, hvis du er glad og afslappet. Vi gør vores bedste for, at danne rammer som muliggør dette. Vi er fleksible med arbejdsdage, timer og arbejde hjemmefra.

Livet skal leves

Spansk frokost, Fransk frokost, Temafester, sociale begivenheder - Du vil aldrig kede dig! Hver fredag slutter vi gerne af med en kold pils, for at starte weekenden, præcis som den skal startes!

AT ARBEJDE HOS GOCUSTOMIZED

Vi er en stor glad cocktail af forskellige kulture og med forskellige profesionelle baggrunde. Dette medfører, at vi har en utroligt bred horisont og en motivation til at være kreative og innovative. Desuden bliver det aldrig kedeligt, da vi aldrig løber tør for underholdene samtaler eller jokes.

Talent kan blive skabt overalt, så vi holder øje og ører åbne for skarpe hjerner fra alle jordens afkroge. Vi giver dem alle chancer og muligheder for at vokse profesionelt og personligt. Du kan finde mere om GoCustomizeds' medarbejdere og se holdet som du måske kommer til at arbejde sammen med!

MØD HOLDET

FIND OS

Vi opererer fra Amsterdam, en af de mest livlige byer i verden, og vi syntes den passer perfekt til os! Vi er sjove, drevet af resultater og uden dikkedare! Du behøver ikke tage vores ord for det, hvis du er intresseret i at arbejde med os, er du velkommen til at stikke hovedet forbi til en kop kaffe og en rundvisning!

ADRESSE

Gillis van Ledenberchstraat 74, 1052 VK Amsterdam

SOCIALE MEDIER

#GoCustomized | @GoCustomized