VELKOMMEN!

Vi er GoCustomized, et e-handels startup fast besluttet på at skabe nye produkter med hjælp fra vores kunders kreativitet og inspiration.

VORES HISTORIE
Designet af dig, fremstillet af os! Fra vores produktionsanlæg i hjertet af Amsterdam stræber vi efter at give dig de bedste, personaliserede produkter!

- Team GoCustomized

GoCustomized er en ung e-handels-startup beliggende i hjertet af Amsterdam, Holland. Vi fokuserer primært på markedet for gadget-tilbehør med vores unikke og originale, brugertilpassede produkter. Verdenen med ​​tablets og smartphones er blevet et intetsigende, udtryksløst miljø, hvor hver gadget blot er en efterligning af sin forgænger. Vi er overbeviste om, at vi kan bringe personlighed og noget unikt tilbage til din yndlingsgadget på en enkel og billig måde.

Kom nu ... Giv mig noget nyt og spændende! Det var vores tanke tilbage i 2012, da vi fastsatte vores mission om at give dig midlerne til at give din gadget et unikt og frisk nyt udseende. Det hele startede i maj 2012 med udgivelsen af ​​vores første udviklede produkt: iPhone 4S Back Cover. Bagcoveret var en komplet personaliserbar glaserstatning til bagsiden af ​​iPhone 4S. Det var vores flagskib og en øjeblikkelig succes. Vi smagte sejrens sødme og ønskede mere.

Nu, næsten 4 år, 250 covers og 50 enheder senere, er vi hurtigere end nogensinde før. Alle vores produkter har et vigtigt element til fælles - Din inspiration. Alle vores produkter kan tilpasses ved hjælp af selvfremstillede designs, mønstre, billeder, tekst eller citater. Mangler du inspiration? Så tjek vores designercovers. Én ting er sikkert, du vil få et helt unikt, brugerdefineret cover eller personaliseret tilbehør!

Læs mere

VIRKSOMHEDEN

En mester inden for personaliseret print. Her hos GoCustomized har vi indgående kendskab til printning. Vi specialiserer os i at sørge for, at de materialer, vi bruger, passer perfekt med den anvendte printteknik. Vi har evnen til at sørge for de bedste resultater uanset coverets type, form eller materiale. Derfor kan vi altid garantere et perfekt resultat.

Men frem for alt - du skai ikke takke os. Tak vores operatører; hvert eneste cover er fremstillet helt særligt af dem til dig. Der er ingen masseproduktion her hos GoCustomized. Hvert cover er lavet med det eneste mål at give dig noget unikt og specielt. Denne arbejdsetik har givet os mere end 8.000 anmeldelser med en respektabel gennemsnitlig score på 8,5, og det er vi stolte af!

SAY HI TO OUR NEW LOGO

2020, 2021, 2022, WHAT A TIME. The world has changed in ways we never expected, and we thought it was about time to reflect on our brand, company, and values. It is time to redefine GoCustomized. To mark a new beginning, we are introducing you to our new logo. We hope you love it!

HOLDET BAG
 • Michiel van de Plassche

  Michiel van de Plassche

  CEO & Co-founder
 • Marc Hilhorst

  Marc Hilhorst

  Managing Partner
 • Marie Larriere

  Marie Larriere

  Head of Business Operations
See The Whole Team