iPhone 5, 5S & SE (2016) - Lav dit eget Soft Cover

iPhone 5, 5S & SE (2016) - Lav dit eget Soft Cover

Rating:
0% of 100
189,00 kr.
Vores personligt silikone cover er lavet af silikone af høj kvalitet, som er et af de bedste beskyttende og lette materialer til et telefoncover. Dette personaliseret silikone cover føles fantastisk og har et godt greb, så det hjælper mod de uundgåelige tab på gulvet. Hvis du leder efter et langvarigt cover uden at gå på kompromis med formen på din telefon, er dette personlige iPhone 5, 5S & SE (2016) silikone cover med billede det bedste valg. Takket være de unikke egenskaber er denne bestseller altid en succes.

Bestil før kl. 16:00 på arbejdsdage og den er klar til afsendelse samme dag.

Design nu!
Detaljer

Egenskaber for vores silikone cover

  • Total beskyttelse
  • Lette materialer
  • Stødabsorberende
  • Anti-ridser
  • Trykt design på bagsiden
  • Mulighed for trådløs opladning
  • Kompatibel med vores skærmbeskyttere

Sådan bruges det

Vores silikone cover er skræddersyet til din enhed, så det passer perfekt. Takket være dets fleksibilitet kan du sætte coveret på din telefon på få sekunder. Alle knapper, kameraer og opladningsporte forbliver tilgængelige, men også beskyttet. Knapperne er også dækket af coveret for at undgå ridser, men dette gør ikke din telefons anvendelighed dårligere.

For at holde dit personlige iPhone 5, 5S & SE (2016) cover pletfrit, kan du vaske det med lidt neutral sæbe og vand, og tørre det af med en blød klud. Dette hjælper med at få dit cover til at se ekstraordinært ud i længere tid!

Vores teknologi

Vi tager kvalitet alvorligt og derfor producerer vi alle vores covere internt, hvilket betyder, at vi er i stand til at sende ordrer på ingen tid! Vores team af trykspecialister ser altid på detaljer for at sikre, at dit cover ser perfekt ud. Silikone covers er trykt på bagsiden ved hjælp af den bedste trykteknologi, så dine fotos holder længere og du undgår, at billeder slides efter daglig brug.

Upload dit design, eller vælg et af vores foruddefinerede designs, og bestil dit personlige iPhone 5, 5S & SE (2016) cover i dag!

Bestil før kl. 16:00 på arbejdsdage og den er klar til afsendelse samme dag.

Yderligere information
More Information
Model iPhone 5(S) en SE(2016)
Printtype Høj opløsning, Sublimation print, Print på bagsiden
Materiale Silikone
Finish Anti-rids, Glossy, Slidstærk
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:iPhone 5, 5S & SE (2016) - Lav dit eget Soft Cover
Request a Quote For: iPhone 5, 5S & SE (2016) - Lav dit eget Soft Cover
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsæt med at shoppe