HTC Desire 820

1 Vare

Sorter faldende
pr. side

Design dit eget HTC Desire 820 cover

HTC Desire 820 er en smart lille telefon, som HTC helt sikkert godt kan være stolte af! Ligesom mange andre telefoner, fortjener den, at man passer godt på den. Hvordan passer man godt på sin mobil, foruden at undgå at tabe den? Man anskaffer sig et cover! Et cover som gør, at telefonen vil være pæn som ny, år efter man har fået den.

Dette er ikke hvilket som helst cover. Det har en helt speciel designer - Nemlig dig selv! Du kan hurtigt og nemt uploade billeder via vores designværktøj. Det har aldrig været nemmere at design sit helt eget mobilcover, end med vores designværktøj - ALLE kan finde ud af det! Det eneste der holder dig tilbage, er måske mangel på inspiration? Tjek gerne vores færdiglavede designs og hent inspiration til dit eget, kommende mesterværk!

1 Vare

Sorter faldende
pr. side
Vores covers vil helt sikkert gøre alle vennerne og kollegaerne grønne af missundelse! Og hvorfor? Fordi vi har verdens bedste kunstnere til at designe - nemlig vores kunder! Skulle der være sket at være en fejl som du ikke lige opdagede? Vores produktionshold vil kontakte dig, hvis vi tror, at du har lavet en fejl ved dit design. Kunne man ønske sig mere? Hurtig levering? Tjek! Og hvis der skulle være nogle spørgsmål eller problemer med din ordre, sidder vores support hold klar hver dag til at hjælpe dig! Skriv blot en e-mail til support@gocustomized.dk og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig!