iPad 2018 - Lav dit eget Smart Cover

iPad 2018 - Lav dit eget Smart Cover

Rating:
0% of 100
329,00 kr.
Design dit personlige iPad 2018 cover. Dit yndlingsbillede på et Smart Cover. Den perfekte kombination af beskyttelse og stil. Backcover er inkluderet med dette produkt.

Bestil før kl. 16:00 på arbejdsdage og den er klar til afsendelse samme dag.

Design nu!
Detaljer
Er du en af de mennesker, der bruger deres iPad 2018 til næsten alt? Læsning, spil, kontrol af e-mails og browsing på internettet? Og alt dette på farten? Så er en iPad 2018 Smart Cover fra GoCustomized, præcis hvad du behøver for at holde din enhed i top stand. Dette personlige iPad 2018-cover beskytter din iPad-skærm mod stød og ridser, samtidig med, at den giver et unikt udseende til din iPad. Dette Smart Cover er knyttet til din iPad med magneter. Der er en anden magnet placeret på indersiden af fronten, som straks sætter din iPad 2018 i dvaletilstand, når Smart Cover er lukket. Desuden er Smart Cover foldet, så det kan bruges som en stander, som vil være gavnlig, når du arbejder på din iPad eller endda bare for at se en god film.

Bestil før kl. 16:00 på arbejdsdage og den er klar til afsendelse samme dag.

Yderligere information
More Information
Model iPad 2018
Printtype Høj opløsning, UV print, Print på forsiden
Materiale Poleret plast, Silikone
Finish Anti-rids, Mat, Slidstærk
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:iPad 2018 - Lav dit eget Smart Cover
Request a Quote For: iPad 2018 - Lav dit eget Smart Cover
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsæt med at shoppe