Samsung Galaxy S7 Edge - Personligt Tegnebog Cover (Fuldt Tryk)

Samsung Galaxy S7 Edge - Personligt Tegnebog Cover (Fuldt Tryk)

Rating:
0% of 100
249,00 kr.
Få dit fantastiske billede trykt på hele coveret. Et personligt tegnebog cover er meget end bare beskyttelse. Overrask dine venner og familie med et cover!

Bestil før kl. 16:00 på arbejdsdage og den er klar til afsendelse samme dag.

Design nu!
Detaljer
Forestil dig, at du står i køen ved kassen, du er klar til at betale, men så går det op for dig, at du har glemt din tegnebog derhjemme. Det er pinligt at tage alle varerne af båndet og vente på, at nogen kommer med din tegnebog. Et tegnebog cover forhindrer sådanne pinlige øjeblikke! Indersiden af tegnebog coveret har to lommer og masser af plads til kontakter og kort. Derudover giver coveret også din Samsung Galaxy S7 Edge den beskyttelse, din telefon fortjener og har brug for. Coveret er lavet af plastik læder og har en magnetlukning, så din telefon er altid beskyttet, når du ikke bruger den! Samsung Galaxy S7 Edge kan nemt klikkes ind i coveret og holdes fast, når den er klikket ind. Er du bekymret for funktionaliteten af din telefon? Vi har strategisk placeret åbninger på coveret, så du har fuld adgang til alle knapper og indgange. Du kan stadig nemt oplade din telefon, lytte til musik og tage billeder når du har lyst - uden forhindringer.

Bestil før kl. 16:00 på arbejdsdage og den er klar til afsendelse samme dag.

Yderligere information
More Information
Model Galaxy S7 Edge
Printtype Høj opløsning, UV print, Fuld wrap
Materiale Silikone, Vinyl læder
Finish Anti-rids, Mat, Slidstærk
Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Samsung Galaxy S7 Edge - Personligt Tegnebog Cover (Fuldt Tryk)
Request a Quote For: Samsung Galaxy S7 Edge - Personligt Tegnebog Cover (Fuldt Tryk)
Ordering more then 10 units? Get in touch and receive a quote in no time! Complete the form below. Our sales team will process your order request within a few hours and will contact you by phone with further details.
Fortsæt med at shoppe